13 Kasım 2010 Cumartesi

Bir kek hikayesi....

Canim kocam son zamanlarda bir hobi tutturdu. Kek yapmak! Kendisi kek sever bir insandir, bakti karisindan is yok. Ayda yilda bir aklina gelecek de kek yapacak, o da kabarir mi kabarmaz mi belli olmayacak. Iyisi mi ben kendim giriseyim bu ise dedi herhalde.
Ortalama haftada bir kek pisirir oldu son zamanlarda. Yeni tarifler deniyor, neyli isterim diye bana soruyor ve ortaya muhtesem, puf puf kekler cikiyor. Hatta gecen hafta ertesi gun arkadaslarim gelecegi icin aksamdan kendisine elmali kek yaptirmisligim bile var. Yiyenler pek begeniyor, tarif filan soruyorlar.
Bir de ufaktan bir gizem yapiyor, ne koyuyorsun icine diyorum. Gulerek "sevgi" diyor. Detaylari vermiyor. Aslina bakarsaniz benim de isime geliyor, neme lazim al su tarifi bugun de sen yap filan der :)
Dun aksam benim ozel istegim uzerine yine muhtesem bir kek yapti. Cikolatali islak kek! gecenin onbirinde cildirmis gibi iki dilim yedim. Sabah kalktim kahvalti yerine bir dilim daha huplettim. Ogleden sonra iki koca dilim daha. Yatmadan once bir dilim daha yesem mi acaba?
Bu muhtesem kekin bir dilimindeki kaloriyi ogrenmek bile istemiyorum, aslinda feci vicdan azabi icindeyim. Amaannn bosvereyim dimi, batti balik yan gider :)) Ben bir dilim daha kesmeye gidiyorum.....
Bu da o muhtesem kekin fotografi (isik biraz kotu oldugundan cok iyi cikmamis, idare edin artik)
Yarisi hala dolapta, acele eden yetisir :)